вторник, 9 февраля 2010 г.

Онляндія поповнилася прихильниками


9 лютого 2010 року - в День безпечного Інтернету про соціальний проект компанії «Майкрософт» «Онляндія – безпека дітей в Інтернеті» дізналося ще близько 70 учнів м. Черкаси. Долучитися до прихильників безпечного Інтернету виявила бажання Черкаська міська гімназія №1. Тренери РНГО «Центр соціального партнерства» у співпраці із Черкаським обласним молодіжним ресурсним центром провели навчальні заняття для учнів 9 класів цієї гімназії. Поповнити знання учасників цих занять про безпечну поведінку у Всесвітній мережі вдалося через демонстрацію різноманітних рекламних роликів, використання інтерактивних вправ та поширення інформаційних матеріалів.
Як виявилося у ході заняття багато, хто із підлітків знає про небезпеки, які чатують у мережі, але, на жаль, як їх уникнути знають дуже мало. Тож сподіваємося, що спілкування із тренерами проекту «Онляндія» піде на користь учасникам цього заняття.
А бажаючим долучитися пропонуємо зайти на сайт «Онляндії» - www.onlandia.org.ua, та детальніше ознайомитися із цим проектом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий