суббота, 6 марта 2010 г.

Весна розбудила не лише котів...)


Останні 2 тижні у мене складається таке враження, що весна вплинула не лише на активність сердець, які, чомусь починають битися швидше, посмішка просто з'являється на обличчі без особливих на те причин і т.д. апле і на молодь Черкащини!)
За останні 2 тижні до мене звернулось 2 ініціативні групи молодих людей, яким набридло сидіти і нічого не робити, і які хочуть спробувати змінити світ на краще!!!
Моєїй радості не було меж...зразу ж взялися до роботи.
Перша група, умовно для себе я їх називаю "school projekt", бо вони хочуть працювапти у школах із підлітками. За мету своєї роботи ставлять - профілактику негативних явищ у підлітковому середовищі шляхом використання альтернатив - музика, мистецтво, Інтернет, психорлогія, танці, фотомистецтво... словом - все те, що може зацікавити сучасну молодь. До групи увійшли переважно стеденти, але є й ті, що вже завершили своє навчання і зараз тимчасово у пошуку... Тож, для того, щоб іти в школу, тим більше до таких - пнепростих дітей, потрібна підготовка - 8 годин насиченої праці під моїм керівництвом на спеціально розробленому тренінгу дали зрозуміти ініціативним, що спочатку треба гарно працювати над собою... Тож, курс на самовиховання та саморозвиток задано - далі, сподіваюся буде!
Інша група, які себе так і назвали "Небайдужі" турбується про благоустрій м. Черкаси - хочуть зробити привабливішим дитячий парк, розмалювавши там сміттєві баки. Зараз працюємо над усіма організаційними моментами: пошук ресурсів, волонтерів, домовленість про захід із владою міста тощо...
У будь якому разі - ДЯКУЮ, ВЕСНА!

2 комментария:

  1. Класно!!!!
    Весна дійно вже на носі!
    Свєтуля, ти - молодчина! І по діяльності, і що знаходиш час закидати інфу у блог! Постійно слідкую за твоїми новинами!

    ОтветитьУдалить
  2. Вітаю, Світлано! це - справжня маленька перемога, коли молоді люди самі приходять. НЕхай Вам щастить!
    Щиро радію з того, що блог "прижився" вірніше, що Ви його "приручили".
    З повагою,
    Ніна Д.

    ОтветитьУдалить