четверг, 8 апреля 2010 г.

Нова кімната для притулку



Ось уже 2 тижні поспіль як у одній із кімнат Черкаського обласного притулку «Теплий дім» працює 2 команди волонтерів (12 осіб): студенти дизайнерських спеціальностей Черкаського державного технологічного університету та національного університету ім. Б. Хмельницького. Організувати волонтерів, які роблять ремонт у одній із кімнат притулку вдалося завдяки налагодженій співпраці молодіжного ресурсного центру та Асі Гонци – голови ГО «Світовид».
Для студентів – це гарна можливість попрактикуватися, а для притулку – величезна допомога, адже у штаті працівників притулку не передбачено спеціалістів, які б могли займатися ремонтними роботами.
І ми готові сперечатися з тими, хто говорить, що сучасна молодь – безвідповідальна і неактивна! Молоді люди, які працюють у притулку вкотре це довели своїми благородними вчинками. Величезне їх за це – СПАСИБІ!
Тож, сподіваємося, сонце на стелі, подароване талановитими волонтерами буде довго світити і зігрівати серця маленьких вихованців і зуміє зробити «Теплий дім» ще теплішим.
.

Комментариев нет:

Отправить комментарий