среда, 26 мая 2010 г.

Час відкривати світ - настав!


25 травня 2010 року у кінозалі Черкаського державного технологічного університету відбувся інформаційний семінар до Дня Європи «Європа ближче ніж ти думаєш!», присвячений Дню Європи в Україні.
Метою заходу було інформувати студентську молодь м. Черкаси про ті можливості, які відкриває перед ними світ сьогодні, а саме: можливості навчання та стажування у європейських країнах, участь у довгострокових та короткотривалих волонтерських проектах, обмінні культурні програми.
Ідея проведення семінару для молоді належить Черкаському обласному молодіжному ресурсному центру у співпраці із проектом ПРООН «Соціальна інтеграція та розвиток громадянської відповідальності молоді в Україні». Співорганізаторами семінару стали: Черкаське представництво міжнародної молодіжної організації AIESEC та організація міжнародного молодіжного спілкування IYF. Спеціальним гостем заходу був Алесіо Біні - волонтер із Італії, який працював при молодіжному центрі протягом січня-лютого 2010 року.
За півтори години спілкування учасники семінару змогли довідатися про цікаві можливості, які існують вже сьогодні та є на перспективу в рамках діяльності організацій-учасників семінару. З перших вуст студенти змогли дізнатися про переваги навчання та стажування у європейських країнах, про особистий досвід волонтерської діяльності на міжнародному рівні.
.

Комментариев нет:

Отправить комментарий