среда, 19 октября 2011 г.

У пошуці нових партнерів ми потрапили до Словаччини



РНГО «Центр соціального партнерства» була презентована під час тренінгу «Розвиток проектів EVS (Європейська волонтерська служба) в країнах Східної Європи та Кавказу», який проходив протягом 9-13 жовтня 2011 р. в м. Чадца у Словаччині.
На запрошення Словацької організації KERIC та за підтримки програми «Молодь в дії» вдалося зустрітися представникам 18 організацій із країн Східної Європи та Кавказу, а саме: Словаччини, Австрії, Норвегії, Італії, Білорусії, України, Росії, Вірменії та Грузії.
Метою даної зустрічі був обмін контактами та проектними ідеями щодо залучення до роботи в цих країнах волонтерів EVS, а також встановлення партнерських відносин між організаціями - учасницями заходу.
Під час роботи, всі мали нагоду презентувати свою організацію у розрізі її співпраці із програмою EVS; обмінятися думками та порадитися стосовно того, як можна покращити роботу та адаптацію волонтерів у інших країнах; запропонувати вакансії для волонтерів та дізнатися про можливі місця волонтерства. Окрім групової роботи, презентацій та жарких дискусій учасники мали можливість насолодитися прекрасною природою Словаччини, ближче познайомитися із організаціями цієї країни і навіть зустрітися із мером м. Чадца.

Комментариев нет:

Отправить комментарий