воскресенье, 13 ноября 2011 г.

Мандрівний фестиваль документального кіно в Черкасах!



8-й Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA стартує на Черкащині: 24 листопада у м. Золотоноша (14.00 - кінотеатр «Мир») 10-11 грудня у м. Черкаси (14.00 - обласний краєзнавчий музей).
До програми цьогорічного Мандрівного фестивалю увійшли фільми-переможці 8-го Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, а також фільми-призери найвідоміших міжнародних фестивалів документального кіно.
23 листопада о 12.00 годині в експертному клубі CherkassyNews.TV (Черкаси, бульвар Шевченка, 249, офіс 308. ) відбудеться прес-конференція за участі організаторів та представників партнерських організацій.
Організаторами фестивалю на Черкащині є РНГО «Центр соціального партнерства» у співпраці із МГО «Центр розвитку молоді» (м. Золотоноша), Черкаським обласним молодіжним ресурсним центром та Черкаським обласним краєзнавчим музеєм.
Метою фестивалю є пробудити в українців розуміння людської гідності як найвищої цінності. На Docudays UA глядачі мають унікальну можливість побачити найкращі документальні фільми України, держав Європи, Азії та Америки на тему прав людини. На справжніх життєвих прикладах фестиваль розповідає про брутальні порушення прав людини, а також про те, як можна змінити ситуацію.

Комментариев нет:

Отправить комментарий