понедельник, 28 ноября 2011 г.

Як черкаські добровольці відзначатимуть Міжнародний День волонтера…



5 грудня 2011 р. в Міжнародний День волонтерів відбудеться підсумковий круглий стіл в рамках проекту «Волонтерський еко-автобус: Схилами Дніпра», який реалізовується на Черкащині РНГО «Центр соціального партнерства» за фінансування Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні з травня по грудень 2011 р.

Метою круглого столу є відзвітувати про результати та хід заходів в рамках проекту, а також визначити пріоритетні напрями роботи у сфері збереження водних ресурсів Черкащини на майбутнє.
Учасниками круглого столу стануть: волонтери проекту – студенти Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, представники цільових шкіл Черкаського, Канівського та Чигиринського районів, де впроваджувався проект а також представники партнерських організацій.
Під час заходу відбудеться нагородження волонтерів та партнерів проекту подяками та пам’ятними подарунками. Студенти ділитимуться своїм досвідом волонтерської діяльності під час просвітницької роботи: як спиться у шкільних спортзалах, як за кілька годин можна створити жіночу команду з волейболу, рейтинг найзасміченіших місць відпочинку Черкащини тощо.
Круглий стіл відбудеться в приміщенні конференц-залу Черкаського національного університету ім. Б Хмельницького – бул. Шевченка, 81, навчальний корпус №1, 2- поверх з 11.20 до 12.30.

Комментариев нет:

Отправить комментарий