четверг, 11 ноября 2010 г.

Відкрий очі- Альтернатива


Під такою назвою пройде інформаційно-просвітницька акція присвячена Всесвітньому Дню порозуміння з ВІЛ-інфікованими людьми, яка відбуватиметься з 1 по 7 грудня 2010 року у приміщенні кінотеатру «Дніпро-плаза» (м. Черкаси, вул. Героїв Сталінграду, 34).
Ідея акції – показати можливості альтернативного вибору, який завжди є у людини: вести здоровий спосіб життя чи експериментувати із наркотичними речовинами; пити соки чи алкоголь тощо.
Донести ідею альтернативи організатори планують через організацію тематичної фотовиставки «Відкрий очі - альтернатива» та показ відеофільму «Обійми мене» (2009 р., Україна, режисер: Любомир Кобальчук). Фотовиставка, представлена творчими роботами, професійних фотографів та фотографів-аматорів фото-клубу «Дзеркало», які були спеціально підготовлені до цієї події. Усі бажаючі зможуть не лише побачити альтернативу буденним речам, які нас оточують, відтворену у фотомистецтві, але й матимуть змогу придбати за блогадійну пожертву фото, яке сподобалося.
Вхід на фотовиставку та на сеанс відеофільму є безкоштовним, точний час трансляції фільму можна дізнатися за тел.: (0472)36-00-59 або на сайтах: www.club.zerkalo.ck.ua або www.mrc.ck.ua після 26 листопада.
Окрім цього, до презентації у Черкасах фотовиставка та фільм мандруватимуть областю, зокрема на власні очі її побачать жителі м. Ватутіне – де виставка буде проходити 22 листопада, м. Канів – 24 листопада та м. Умань – 29 листопада.
Метою заходу є інформування населення про проблему ВІЛ/СНІД, зокрема як попередити інфікування, через обрання альтернативних шляхів поведінки та виховати толерантне ставлення у суспільстві до ВІЛ-позитивних людей.
Організатори та партнери: Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА; Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр; Проект ПРООН «Соціальна інтеграція та розвиток громадянської відповідальності молоді в Україні»; Черкаське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації Всеукраїнська мережа ЛЖВ; Благодійний фонд «Інсайт»; Благодійний фонд «НЕОZОЙ»; Обласна громадська організація «Фото-клуб Дзеркало»; мережа багатозальних кінотеатрів «Дніпро-Плаза».

Комментариев нет:

Отправить комментарий