четверг, 25 ноября 2010 г.

Всі на фотовиставку!


Не через залякування, не шляхом читання лекцій та нотацій, а через візуальне мистецтво вирішили організатори акції «Відкрий очі - альтернатива» нагадати про проблему ВІЛ/СНІДу, яка й досі залишається однією із найгостріших у сьогоденному рейтингу соціальних проблем.
1 грудня у Всесвітній День боротьби з ВІЛ/СНІДом та порозуміння із ВІЛ-позитивними людьми сотні черкащан зможуть взяти участь у інформаційно-просвітницькій акції привченій подоланню цієї проблеми. Під час акції відбудеться відкриття фотовиставки «Відкрий очі - альтернатива», підготовленої спеціально в рамках заходу фотографами фотоклубу «Дзеркало» - мета якої донести до глядача ідею альтернативного вибору, який завжди є у людини: вести здоровий спосіб життя чи експериментувати із наркотичними речовинами; пити соки чи алкоголь тощо. Виставка триватиме з 1 по 7 грудня у фойє кінотеатру «Дніпро-Плаза» мережі багатозальних кінотеатрів Мультиплекс (м. Черкаси, вул. Героїв Сталінграду, 34. Відкриття виставки відбудеться о 15.00 1 грудня 2010 року. Всі бажаючі, кому сподобається якась творча робота, матимуть змогу отримати її в обмін на благодійну пожертву для ВІЛ-інфікованих дітей Черкаської області.
Після відкриття виставки в залі кінотеатру о 15.40 відбудеться безкоштовний кіносеанс, приурочений 1 грудня. Фільм, який пропонується увазі глядачів - «Обійми мене» (Україна, режисер: Любомир Кобальчук), знятий у рамках проекту MTV Staying Alive: Ignite у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні в 2009 році. Фільм триває всього двадцять хвилин, але цього виявилося достатньо, щоб розкрити драматичний сюжет і показати глядачам як чиясь помилка обійшлася без наслідків, а комусь - назавжди змінила життя. Сучасний, яскравий та молодіжний – саме такий формат фільму дозволяє привабити увагу найуразливішої на сьогодні до ВІЛ категорії – молоді. А відомі українські знаменитості, такі як Володимир Вірчіс, Каша Сальцова та гурт «Крихітка», додають особливої атмосфери та реалістичності.
Організатори та партнери: Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА; Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр; Проект ПРООН «Соціальна інтеграція та розвиток громадянської відповідальності молоді в Україні»; Черкаське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації Всеукраїнська мережа ЛЖВ; Благодійний фонд «Інсайт»; Благодійний фонд «НЕОZОЙ»; Обласна громадська організація «Фото-клуб Дзеркало»; мережа багатозальних кінотеатрів Мультиплекс «Дніпро-Плаза».
Контакти: 0 (472) 36-00-59 або 050 661 59 32 – Світлана, 098 548 99 31 – Дмитро.

Комментариев нет:

Отправить комментарий